Yes2Life – Akademiet for psykoterapi & coaching

Yes2Life udbyder 4- årig psykoterapeut uddannelse, 1,5-årig coach uddannelse samt unikke uddannelsesforløb og workshops med speciale i Sandplay – Pædagogisk Sandplay – Spædbarnsterapi – Systemisk Opstilling/Familieopstilling og Next Generation NLP.

 • Den 4-årige psykoterapeut uddannelse er evalueret og godkendt af Reflektor og opfylder de højeste standarder og krav der findes.
 • Vi vægter høj standard, kvalitet, nyskabelse og etik.
 • Yes2Life er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
 • Internationalt er Yes2Life efterspurgt og formidler i Chile, Canada og Europa
 • Efter 1,5 år er du uddannet som Coach
 • Uddannelserne foregår fysisk og online via Teams eller Zoom.

Coach

Yes2Life Coach er en naturlig overbygning på Yes2Life NLP Practitioner. Formålet med Yes2Life Coach er, at du kommer dybere og længere i din personlige og faglige udvikling. På uddannelsen opnår du en betydelig professionel indsigt og forståelse i din egen og andres personlighed.Hvor Yes2Life NLP Practitioneren lægger vægt på din personlige kommunikation, vil du opleve at Yes2Life Coach lægger hovedvægten på de elementer, der skaber udfordringerne i samtalen og relationen. Det er vigtig viden, for at kunne skabe bæredygtig foranding.

Psykoterapeut

Som Yes2Life Integreret Psykoterapeut har du et solidt fundament, hvor du kan arbejde grundigt med alle de udfordringer vi møder i livet. Både som privat person og i det professionelle liv. Du arbejder balanceret med det hele menneske. Du kan arbejde med børn, voksne, par, familier og systemer.

Læs mere

Sandplay

Billedsproget åbner for følelsesmæssige udtryk, som det talte sprog ikke indeholder i sig selv. Vores sprog er meget rigt og nuanceret, når det handler om at beskrive objekter og funktioner, men mangelfuldt og fattigt, når vi skal beskrive og udtrykke følelser og sindstilstande.

Metoden anvendes i dag i familiebehandling, skolepsykologisk rådgivning og på børnepsykiatriske afdelinger, samt hos privat praktiserende psykologer og psykoterapeuter. Sandplayterapeut uddannelsen udbydes foreløbig i Danmark, Chile og Finland.

Familieopstilling

Er du interesseret i, hvordan vi som mennesker relaterer til hinanden og påvirker hinanden i familien, i en søskendefolk, i parforholdet, på arbejdspladsen, kulturelt og at vi er bærer af vores historie – så er denne uddannelse måske noget for dig.
Her lærer du om de skjulte dynamikker, som vi alle er en del af og påvirkes af dagligt. Jung snakkede om det kollektive ubevidste, i dag taler vi om feltet, traumevandring og epigenetik.

Formidler

Formidling og gruppe- dynamiske processer

De fleste mennesker har stærke ankre fra de tidligste og vigtigste grupper i deres liv. Derfor kan projektioner flyver lavt imellem en gruppes medlemmer, og derfor er det essentielt at forstå individernes bagvedliggende mønstre, for at kunne arbejde med gruppens dynamik.

I Next Generation NLP har vi mange fantastiske værktøjer, du kan benytte dig af som formidler.

Supervisor

  Dette er en uddannelse, der giver dig faglig indføring i forskellige supervisions teorier og metoder.
  Den tager udgangspunkt i din egen arbejdssituation og faglige problemstillinger.
  Undervisningen vil være en blanding af teori, dialog og praktisk træning af supervisions metoderne.
  Træningen vil primært tage udgangspunkt i dine problematikker som behandler.

Workshops

Yes2Life udbyder workshops indenfor coaching, terapi og selvudvikling med fokus på metoderne: Next Generation NLP, Sandplay, Arketyper, Systemisk Opstilling/Familieopstilling og spædbarnsterapi. Alle workshops kan tilpasses i forhold til behov og ønsket om antal dage.

Spædbarnsterapi

  Alt usagt binder energi, også når det handler om spædbørn.
  Derfor er ordene ikke ligegyldige, når du taler med en nyfødt.
  Dette er udgangspunktet for behandlingsarbejdet med spædbarnsterapi.
  Et barn kan tåle at få sandheden at vide.

  Det er psykoterapeutens eller psykologens opgave, at få forældrene til at forstå, at barnet kan tåle sandheden.

Kalender

Shop

Artikler

Kontakt

Yes2Life
Akademiet for Psykoterapi & Coaching
Nygade 31 B
8600 Silkeborg
Inge Ludvigsen: +45 2012 1413
Dorthe: +45 5250 1950
Mail: inge@yes2life.dk

CVR nr.: 36457341